Call Times/ rehearsal plan for the Night of the Concert- December 10th 5:00 PM- Show Choir (15 min.) 5:15 PM- 2nd Block- Women's Choir (30 Min.) 5:45 PM- Early Bird- Eagle Singers (15 min.) 6:00 PM- 4th Block- Men's Choir/ with Early Bird Men (15 min.) 6:15 PM- 4th Block alone (5 Min.) 6:20 PM- 1st and 4th Together (20 min.) 6:40 PM- 1st only (20 min.)
Concert Attire Information Men's Choir: 1. Nice Pants (Slacks, Khakis, dress pants) 2. Nice Shirt (collared Polo, or button down shirt of any color- can opt to wear a bow tie or long tie) 3. Nice Shoes *This is a dressy concert- so the boys will want to look as nice as possible.
Eagle Singers: Women: Concert Dress/ Black Shoes Men: Tux with Jacket/ Black shoes/ black socks
2nd Block-Women's Choir: Concert Dress with Belt/ Black shoes 1st Block-Bella Voce: Concert Dress / Black Shoes
Concert Info Doors Open at 7:00 PM- Donations of $2 per person accepted at the door.